Cautare

62670 de rezultate pentru "stirile locale tv neptun constanta din data de 12 02 2011" (7.04 secunde)
Daca noile transferuri ale campioanei Romaniei la handbal masculin, HCM Constanta, vor fi anuntate in cursul zilei de luni, 9 iulie, in cadrul unei conferinte de presa, prioritara pentru conducerea clubului este si problema salii de sport din localitate, neconforma cu cerintele EHF pentru a gazdui meciurile de Liga Campionilor a echipei masculine de handbal de pe litoral.
proximativ 20 de membri ai Organizatiei de Tineret a PD-L Constanta au organizat joi o conferinta de presa in fata sediului filialei judetene a partidului, pentru a-si exprima solidaritatea cu cei zece membri exclusi din partid, dar si cu alti colegi amenintati cu excluderea.
In urma cu doua zile, PRM Constanta declara ca democratii din Poarta Alba s-au alaturat partidului condus de Corneliu Vadim Tudor.
Primarul comunei Agigea, Cristian Carjaliu (foto), a cazut in dizgratia conducerii PSD Constanta, spun gurile rele, iar motivul ar fi Portul Constanta Sud Agigea.
Conducerea Companiei de Autostrazi nu a reusit sa finalizeze ultimul troson al autostrazii Bucuresti-Constanta. In schimb, doreste prelungirea autostrazii Bucuresti-Constanta pana la frontiera cu Bulgaria, de unde vecinii din sud sa o continue la Varna. Fiecare ministru al Transporturilor are o sensibilitate aparte fata de circumscriptia din care provine.
Nivelul datoriilor neachitate de RADET Constanta catre sucursala locala a Electrocentrale SA (CET) se ridica in prezent la peste 800 mld. ... O parte a impresionantei sume, care echivaleaza cu 20 milioane euro, reprezinta valoarea datoriilor neachitate de RADET.
Cea de a sasea editie a Targului Gaudeamus in format estival, gazduita de litoralul Marii Negre, a ajuns la final.
sa rezilieze pe banda rulanta contractele cu operatorii de plaja, institutia pe care o conduce a fost nevoita sa repare greseala dupa ce 13 operatori au castigat procesele cu DADL in instanta.
In cursul zilei de luni, 29 mai, Primaria Mangalia, prin reprezentantii sai, a inceput intocmirea avertismentelor pentru patronii care nu au catadicsit sa isi finalizeze lucrarile de refacere a fatadelor sau zonelor adiacente unitatilor lor.
Presedintele executiv al Organizatiei Municipale a PD Constanta, Danut Moisoiu, intra in concediu.
Agitatie mare in sanul PDL Constanta.
Cadrele militare in rezerva si in retragere din cadrul Ministerului Internelor si Reformei Administrative (MIRA) au acceptat zilele trecute propunerea senatorului Dorel Constantin Onaca de a efectua o excursie cu autocarul in Bulgaria, la Varna si Balcic.
Pentru o formatiune politica precum PSD este normal, in Constanta ne referim, sa nu existe reorganizari. PSD Constanta si-a demonstrat la alegerile locale forta. Deci nu exista loc de comentarii.
Dupa cum am mai semnalat in numere anterioare ale Cotidianului "Replica de Constanta”, mafia si-a intins tentaculele larg peste urbea noastra, facand ca mirosul banilor sa ajunga pana la nasul fin al celor care ar trebui sa ne asigure linistea.
Sloganul "nu ne vindem tara" a fost lasat in urma de romani. Investitorii straini, desi nu sunt atat de multi pe cat s-ar dori, au gasit si in judetul Constanta un teren propice pentru a-si baga banii in productia si furnizarea de energie electrica, transport si turism.
In cursul zilei de ieri, la sediul Agentiei de Protectie a Mediului Constanta a fost programata intrunirea unui Consiliu de Autorizare Tehnica, consiliu la care au participat atat reprezentantii APM, cat si ai Regiei Autonome Judetene de Apa, ai Prefecturii judetului, Consiliului Judetean si nu numai.
Democratii constanteni nu se grabesc sa-si dezvaluie, oficial, posibilii candidati pentru Primaria municipiului Constanta. "De ce sa facem acest lucru?
PSD Constanta este pe val. In judet a facut cea mai buna figura din cate se putea la alegerile locale, in timp ce altii nu au reusit macar sa-si urneasca tot electoratul din casa, asa incat PSD Constanta poate emite acum pretentii.
Dupa aproximativ o luna si jumatate de la inaugurare, Complexul Comercial Tom, cunoscut si sub denumirea de Carrefour, da deja batai de cap autoritatilor locale. Problema o constituie proasta amplasare a intrarii supermarketului, din cauza clientilor fiind provocate adevarate ambuteiaje rutiere.
Primaria Constanta a organizat vineri o intalnire cu mai multi arhitecti locali, in cadrul unei dezbateri intitulate "Valori estetice si urbanistice ale municipiului Constanta"- "Locuinte Colective". ... Tocmai din acest motiv a venit pregatit cu mai multe fotografii realizate in localitatea Fortaleza, un oras de marimea Bucurestiului.
google-analytics.com